Dno 2020

Dno 2020

Anotace: Ver, že tam dolu je ešte veľa poschodí Kam sa inak ako pádom nechodí

 

Pomaly opäť hnijú dosky môjho dna

Pod nimi sa javia mreže ďalšieho väzenia

Tam spodná mreža tiež vyzerá byť hrdzavá

A pod ňou už len slučka - poprava

 

Ak si myslíš že si na dne

A zmena je stále v nedohľadne

Ver, že tam dolu je ešte veľa poschodí

Kam sa inak ako pádom nechodí

 

Či už padnem voľným pádom

Alebo so slučkou na krku

Je skrátka problematika

Ktorej nepripisujem vysokú prioritu.

 

 

Autor MA t HA, 26.10.2020
Přečteno 205x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, ewon, Vivien, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zní to hodně temně...

10.11.2020 15:12:51 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí