Vedle sebe

Vedle sebe

Beze slov rozhovor zní,
v plamínků duše šeptání.
V tichu jen hřát smí,
tajného snu přiznání.

V kapkách stéká korunou,
košatosti mých přání.
V rezonanci pod strunou,
co hrála ve tvé dlani.

V polštáři tvář se usmívá,
na teplo těla dotyku.
Noc nikdy štěstí neskrývá,
pro duši ve snu útěku.

Jen nasávám tvé bytí,
spícího těla vedle mě.
Šťastný ve tvé síti,
jsem Lásečko extrémně
Autor petrzal, 27.10.2020
Přečteno 210x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, ARNOKULT, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ať to štěstí stále je,
nikdy neztratí se naděje...

29.10.2020 22:40:50 | Emily Říhová

Dokud ke mi nepustí mráz na tělo odchodem mohlo by být fajn ;-)

30.10.2020 08:01:31 | petrzal

To záleží i na nás jestli ten druhý bude chtít odejít ;)

30.10.2020 17:02:30 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí