Neplakej anděli

Neplakej anděli

Anotace: ..pro neuvěřitelně krásnou osůbku..moji kámošku Betty...není to nejlepší básnička,ale je přímo od srdce...

Neplakej anděli,
pohladím Tě ručkou něžnou.

Štěstí se s Tebou podělí,
nejsi osůbkou jen tak běžnou.

Svět se točí,
jen pro Tvoje oči.

Láska lásku chce Ti dát,
každý,kdo se podívá,má Tě rád.

Neplakej anděli,
noc se mění v den.

Každý se s Tebou podělí,
jsi jako propojená realita a sen.
Autor Haydée, 10.03.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí