JENOM VELKEJ KLUK

JENOM VELKEJ KLUK

Anotace: Nedospěl jsi.

JENOM VELKEJ KLUK

Tvá osoba ztělesněná dokonalost.
Tvůj paralelní svět plný nebezpečí..
Tvůj názor ani výraz mě nepřesvědčí..
Byť jde z tebe jistá světaznalost.

Ach, ta tvá bublina ve které žiješ!
Ten mlžný opar, co řasy ti lepí..
Ti, co jsou chytří, ti nejsou slepí..
Miláčku.. ty mě nezabiješ!

Ty jsi mě nadchnul jen tak sám sebou..
Tys mne srazil na má kolena nahá..
Každá vteřina mýho života je drahá..
A to jak bez tebe, tak i s tebou.

Vážně ta skutečnost přijde mi k smíchu.
Když srdce z tebe mi bolestí puká..
Když polykám všechnu svou pýchu..
Jenom pro velkýho kluka.

PROTOŽE TOBĚ JÁ NEŘÍKÁM CHLAP!
Autor Turmalina, 21.03.2005
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí