Obrázek

Obrázek

Anotace: Zbláznil jsem se....

Zamiloval jsem se do obrázku,
tvrdite že nejde o opravdovou lásku.
Vždyť myslím na něj ve dne v noci.
Když vidím jej uvnitř mám krásný pocit.
Jsem blázen nevěřte mi má slova.
Kdo k obrázku náklonnosti chová.
Nemůže být psychicky zdravý.
Ležíme spolu když večer jdou zprávy.
Vstáváme před rozbřeskem slunce.
Jen Neználek ví jak slunce- žblunce
Celý den si píšeme spolu.
Pak je večer a zas jdem domů.
Než skončíme u televize.
Řekneme si svoje vize.
Svoje sny na tuhle noc.
Začínají zprávy... miluji tě... moc...
Autor Eru Alonnar, 29.10.2020
Přečteno 211x
Tipy 9
Poslední tipující: breberkar, Emily Říhová, Vivien, enigman, Rozmarýna, Tomcat, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no já se tuhle zamiloval i do rámu...

31.10.2020 01:21:52 | enigman

;) pán je fajnšmekr, díky za návštěvu

31.10.2020 08:15:17 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí