Další pokus

Další pokus

Anotace: řídím se heslem risk je zisk....

Od západu do svítání...
stávám se svou vlastní paní...
ruku v ruce s osudem...
dívám se vzhůru pohledem...
uzavřela jsem dveře...
za vzpomínkami vytvořila meze...
odcházím...
prchám...
no nového po hlavě skáču...
myšlenka že už nepláču...
jen lano mě zachytí...
vybrečené slzy mi na cestu posvítí...
jdu dál ne jen srdcem..
mým polovičním rádcem...
ale také krokem...
začínající s novým rokem...
s novým osudem...
začínám znovu psát...
volny dýchat...
nechci už lhát...
a předstírat...
mám možnost začít znovu...
mám jen strach...
že na stejné chyby se dostanu...
to je můj strach...
že získám...
poté ztratím...
srdce a svobodu...
nástrahám čelit dovedu...
volím risk...
věřím , že přinese mi zisk...
proto už jsem začala...
své srdce někomu opět dala...
Autor Optimistick, 10.03.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané, i když pár nesrovnalostních chybek by se tam našlo, ale to asi u skoro každého textu kohohkoli na Liter.cz a nejen tady;) Napsáno jest to moc pěkně

10.03.2007 12:53:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí