Loutka

Loutka

Anotace: ...

Oči má a nedívá se,srdce má a nemiluje
ústa má a nezpívá si,nohy má a netancuje.
Proč?Co to znamená?
Je to jenom loutka osamocená.
Sedí sama opuštěná v koutě
v krásných zlatých šatech
co jí každý závidí.
Všichni už dávno zapomněli
jak dávala všem radost
a nikdo nepřijde tak blízko,
aby viděl,že doopravdy pláče.
Autor Zlatičko, 10.03.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí