Nechceš lhát

Nechceš lhát

Anotace: Am, D, F, E

Osud nám předepsal

linii míru

s modrými nebesy,

životem na míru.

 

Jenže svět není černobílý

a zase nastala jedna z těch chvílí:

 

Že prý mi nechceš lhát,

to už tu bylo.

Zase mě lakuješ

na černo-bílo.

 

A když mi nechceš lhát,

lepší polovinu tajit,

tu druhou zapomenout,

jsem zase na pokraji

sil.

 

Já vážně nechci být zlá,

skutečně vážit si tě chci,

zatím jsem neuvízla

v kraji věčných bezmocí.

 

Ignorace ze všech stran,

až na dno se propadám.

Nechci už víc se za nás stydět,

nenech mě tu prosím umřít v téhle bídě.

 

Nic není černobílé,

Snad jednou navrátí se ty chvíle,

 

kdy mi nebudeš lhát,

vše zlé se smylo

a kdy nebudem hrát

na to, co bylo.

 

Kdy mi nebudeš lhát,

dobro se navrátí

s úsměvem budem stát

spolu i v dešti nahatí.

 

 

 

Autor barasoukup, 06.11.2020
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, Špáďa, mkinka, Emily Říhová, callowsick, Rozmarýna, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z některých příkoří dá vyspat,
z podrazů „přátel“ vynadávat,
z malosti lidí hloupých vysmát.

Potkáš-li zloděje svého štěstí —
jako když duši pálí ti láva.


...ty ses teď ze lháře vyzpívala...

31.03.2021 01:33:16 | Špáďa

Ach jo..proč má někdo zapotřebí
..tyhle lži
..vytahat za uši
a pověsit do průvanu,
ono ho to naučí:)

06.11.2020 21:36:53 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí