Výkaz zacházení

Výkaz zacházení

Anotace: .

.
Soused venčívá plyšové psy
Domovní důvěrník zamyká zvenčí a hlídá
divoké příběhy pro mé sny
Stálost bohatství v náručí něčí bída

Zůstalas venku po setmění
poprvé doma sám
Ve strach proměnilo se snění
myšlenky rozdírám do masa

Noční optika zvrácených knih
na papír obkreslené srdce.. stačí vystřihnout
Let tmou územím lásky riskni
Ani hnout!

Jsi vlaštovka na pianu
poslaná z okna věžáku a na ní pár slov
a kolem chodí lidé povědět své strasti pánu
Letěla dlouho
chtěla až do mraků
Vzkaz
Ani dnes ráno noc nenašlo.
.
.
Autor Now, 07.11.2020
Přečteno 186x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Romana Šamanka Ladyloba, šerý, enigman, Lighter, Vivien, Marten, ARNOKULT, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

13.11.2020 08:25:28 | Now

... a já si zde našel úplně všechno. Panečku, to je poetický vzlet*

07.11.2020 17:06:10 | šerý

nooo já si něco našel...

07.11.2020 16:16:40 | enigman

Toto je "divokost" této doby..s těmi psy mám vážně soucit..i s těmi plyšovými :)).
Vlaštovičko leť..leť..a neboj se.

07.11.2020 08:51:29 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí