STĚNY ČASU

STĚNY ČASU

 

V objetí mraky nevidíš

i temnou hlubinu,

když stále sladce sníš?

 

Roztají duše ledové

v krajině krutých zločinů

spáchaných v době kovové?

 

Ve stínu stojí svědkové –

souzeni světla synové

slepotou většiny.

 

Vykvete láska v soli špíny

i tam, kde žijí sluhové,

jež odsoudili hrdiny?

 

https://www.youtube.com/watch?v=0R0btwpxf9A

(druhá část)

Autor ARNOKULT, 14.11.2020
Přečteno 184x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Aida, Amonasr, Dejvis, Donne, Jeněcovevzduchukrásného, Xardas, Vivien, jenommarie, šerý, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí