Té nejkrásnější

Té nejkrásnější

Anotace: Báseň věnovaná té nejkrásnějśí...

Tvoje oči jsou krásnější než jakékoliv souhvězdí na nebi
Pro dotyk tvých rtů bych upsal svoji duši samotnému ďáblovi
Když vidím tvůj úsměv, cítím se jako pod účinkem té nejlepší drogy
Vůně tvých vlasů mi připomíná, jaké to asi mohlo žít před vyhnáním z ráje


Tvoje tváře mi svou barvou připomínají sladká červená jablka
Pohled na tvé rty je jako v poušti široko daleko tekoucí řeka
Do kamene nedokázal by nikdo zvěčnit tvoje křivky, protoźe vypadáš jako bohyně
Buď mou lodí, a buď mým ořem, nech mě provést tě na vlnách vášné, a zavítej se mnou mezi hvozdy nebe

Autor Věčně omámený básník, 14.11.2020
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozmarýna, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvozdy nebe - musí tam být krásně.

15.11.2020 17:36:25 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí