Amor en Valencia

Amor en Valencia

Anotace: Versos de región cálida y espanol.

Tanečnice v zdobném šatu
tancuje do kytary rytmu.
Na nebi je již jen pár mraků,
jenž jako krví zalité jsou.

V dáli výhled na oceán mají,
pouze kytara hraje duet na pozadí.
Duet s faunou sehraný,
cvrkají jim cikády.

Slunce se za horizont blíží,
každou chvílí o coul víc a víc.
Až je už tma hluboká,
a ohně se rozsvěcí.

Tma se plíží, víno teče,
muž si dívku na rukou nese.
Nese si ji až k domu,
kde stane se dívka Dámou.

(Dveře se rozrazí)

Dívka v pevném obětí
ulehá vedle něj v očekání.
Muž lehce dívku pohladí,
po tváři až ke krku sjíždí,
kde se zastaví a dívku políbí.
Poté dívka, oddá se mu celá.
A Dále už jen na konec dodám,
že už to však nic, pro cudné oči čtivé není...

Autor Martin_Beneš, 15.11.2020
Přečteno 199x
Tipy 5
Poslední tipující: Básník Karel, mkinka, Emily Říhová, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí