Máš to taky rád?

Máš to taky rád?

Anotace: ...

Miluju ten pocit plného nádechu
Když zavřu oči a jsi jen můj
Červené víno mi barví rty
A touha kreslí v duši červánky
Máš to taky rád?
Ty noci bez pravidel a rána bez jakéhokoliv vědomí?
Tu drogu života, kterou se občas dá i předávkovat?
A místo smrti trpíš a hledáš...kde si nechal problémy všedního dění?
Hledáš, kde zase budeš moct vypustit všechno co tě tíží..
A nemůžeš se dočkat momentu, kdy se těla na sebe nalepí, dech i srdce sjednotí.
Kdy chtivost vyzve touhu a zase spolu tančí
Tak máš taky rád ten pocit, kdy nechceš prostě nic víc...?
Autor Marlene0621, 16.11.2020
Přečteno 170x
Tipy 8
Poslední tipující: Bunney, mkinka, Emily Říhová, Marten, jenommarie, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a co víc chtít...máš vše...ostatní je nedůležitý...;-)

17.11.2020 15:43:27 | Marten

Kdo..řekne né..sám sobě lže:). Pěkné Marlen*

17.11.2020 13:26:20 | jenommarie

Jedním slovem krásná. Přihazuji supertip, moc se mi líbí.

17.11.2020 10:50:28 | Rozmarýna

Děkuji moc :)

17.11.2020 11:00:45 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí