Moje Věc

Moje Věc

Anotace: Věnováno

Abych dokázal něco velkého
musel bych tě ztratit?

být sám
mít
hlad
v poušti?

abych napsal tu nejkrásnější báseň
plnou smutku
a samoty

plnou
beznaděje?

s kritiky
poezie

mohl bych pracovat
sám?

bez
žitné mouky
příležitostného sexu
škrábání po kůži?

opravy kol
sázení tújí
malých
kamínků
pod folií
půdokryvných keřů
natřených palet
televizí do ložnicí
nových prostěradel
oblečení od
newbie
malých botiček
gumových
ponožek
laiků
skřítků
zubařek
asociací
malých
dětí

mohl bych někdy dokázat
něco velkého

pracovat
sám?


.
Autor Favi, 17.11.2020
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Marcella, maliska, Donne, Frr, Lacosta1, šerý, Isla, jenommarie, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ráda tě vidím ...

21.11.2020 13:09:36 | Marcella

Sám není člověk nic.

18.11.2020 16:44:36 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí