Výzva

Výzva

Anotace: ...

Kam půjdeme
až umře Zem?
No přece nikam
ani my nebudem!
Ještě je čas
vše v dobré zvrátit,
než-li se lidstva dny
budou rychleji krátit.
Jaké má být
naše nejbližší konání?
Musíme změnit
myšlení a své chování!
Při úklidu všeho smetí
nezapomenout, že nejdůležitější
je vzdělání a výchova dětí.
Můžeme využít vše dobré
co věda nám dává,
nedaleko kosou už Smrtka
nám mává.
Starému životu říci dost,
nejhorší nepřítel
je sobectví a lhostejnost.
Složité to zdaleka není
pojďme prosím zachránit Zemi.

Autor Tomáš Podkova, 18.11.2020
Přečteno 141x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dokonalé jak prosté...dík za ekologické téma...;-)ps: líp by se to četlo rozdělený na sloky...

19.11.2020 17:22:06 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí