Tak co teda?

Tak co teda?

Anotace: ...

Tak připálíš mi to cigáro?
Nebo tam budeš jen tak stát?
Tak chceš mě opít, nebo chceš mít pohled za střízliva?
Na co předsudky, když touhy navzájem po sobě žadoní.
No tak..nedělej drahoty zlato...
Víš, že to dopadne stejně, i když svět kolem nás blázní o něco víc.
Autor Marlene0621, 18.11.2020
Přečteno 173x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, enigman, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takže připálí...

20.11.2020 02:27:34 | enigman

To doufám..

20.11.2020 12:15:00 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí