Sen???

Sen???

Anotace: Milovat...

Je-li to sen a já spím,
vím,že se nikdy neprobudím.
To je realita to není sen,
s tebou být chtěla bych jen.
Teď mám krásná křídla,
chci letět do mraků.
že miluju jsem právě zjistila,
té nemoci mám sto příznaků.
Prosím vyplň mi mé přání,
miluj mě a měj mě rád.
Při rozbřesku a rose raní,
Chci po tvém boku stát...
Autor Luďka, 22.03.2005
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí