Svoboda

Svoboda

Anotace: Doufám že se vám můj další příspěvek bude líbit, prosím o komentáře co mam zlepšit, děkuji. Hezký zbytek večera.

Lehnu si do postele.
Myslím pořád na tebe.
Čekám na to až nás čas k tobě dovede.
Osudy se spletly, tak mi prosím řekni, proč mě všichni chtějí zradit...
Nenechám se shazovat, já nenechám se ničit.
Ničíš mě jenom tvým pohledem.
Chytni mě za ruku, pojď. Někam spolu odjedem.
Autor Vrána, 21.11.2020
Přečteno 180x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí