ona

ona

Anotace: její

jsi tak blízko
jsi stále se mnou
tvé pocity
rty jenž
líbají

okamžik
přání
touha
konečně
řekneš
co chceš

okamžik kdy ledy
se potkají

ty a já
oba
v jedné
chvíli
chceme to samé

není to
osud
a není to
karma

jen nepotkali
jsme se
v pravý čas

co zbylo
láska
jež nikdy nezmizí
a dvě
srdce zlomené

je konec
pohádky
dobrou noc
Autor Maximus, 23.11.2020
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Hortenzie, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem tady
Blizko a blíže
Tvým rtům a dlaním jež hýčkají...
To mi stačí
Víš že... se probudím vedle tebe
Tělo se pod pohlazením chvěje
My jsme...
A tohle krásné probuzení... je.

28.01.2021 00:22:00 | Vojvodik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí