Možná

Možná

Anotace: Srandabáseň o chvilkovém poblouznění

Možná jsem se zbláznila
Možná spolkla jsem své srdce a ztratila dech
Možná jsem zapomněla
Že tvou kůží prorůstá jemný mech

Možná tě neznám
A možná neznám ani tvůj dech
Možná jsem se zbláznila
Nech jizvy na mých rtech

(Pronikavý vzdech)
Chci tě!
Možná
Autor BV_, 24.11.2020
Přečteno 181x
Tipy 4
Poslední tipující: ccigg, Emily Říhová, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí