Bezejmenná dívka

Bezejmenná dívka

Anotace: Bloudí ve mě dál, Loučí svítí na cestu, Stále klopýtám, Na zem někdy ostře klesnu, Mám ty stavy rád, Když vítr pustou plání se žene, Ten hlas mluví dál, Ta tvář plane někde ve mě.....

 

Bloudí ve mně dál

Loučí svítí na cestu

Stále klopýtám

Na zem někdy ostře klesnu

Mám ty stavy rád

Když vítr pustou plání se žene

Ten hlas mluví dál

Ta tvář plane někde ve mně

 

Proč máte ji soudit?

Je krásná, v kápi bez jména

 

Ve smyčce lží

Nejvyšší cenu platit musí

Pro bol na scestí

Pro heroin a májové kvítí

Trhala s nimi květy

Potom ji vzali šaty

Ten příběh složitý 

 Neschováš do žádný věty

 

Proč máte jí soudit?

Je krásná, v kápi bez jména

 

Buší do oken a dveří

Rty mé ke svým vábí

Je jako pramen vody v zemi

Když Luna blízko se sklání

Možná teď hladím její vlasy

Možná v tůní stojím sám

 Mé paže v kalu svírají vodní řasy

 

Proč máte ji soudit?

Je krásná, v kápi bez jména

 

 Tajemná

Někdy mi trhá květy

Nocí do rána

 

(Hanuš Šparlinek, 27.11.2020)

Autor Hanuš, 27.11.2020
Přečteno 163x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, ccigg, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí