Bolest či trest ?

Bolest či trest ?

Anotace: Chvíle okamžiku

Moc se ti omlouvám, že jsem ti ublížil
teď sobě nadávám, že jsem svůj slib nesplnil.
Vím že jsi brečela, a s kapesníkem slzy utíráš
mrzí mě že jsi mě poznala, a že city své už nevnímáš

Teď potrestám sám sebe, strach ze smrti už nebereme
nejsem už asi ani člověk, bude mě to strašně bolet
nuž v zádech už ve mě dýchá, našel jsem svého protivníka
protivník je moje duše, ta za všechno jenom může

Prosím přestaň se už trápit, najde se jiný který tě bude hladit
já svůj trest opravdu příjmám, tebe nikdy neproklínám
nevím proč takhle, když si jiný na život sáhne
nůž se už na mě pěkně třpytí, bude ve mě brzké chvíli
nuž který má ostrou čepel, propadnu se do temných pekel
život mě takhle zkazil, teď je na mě abych jeho chybu zpravil

Potřebuji cítit bolest, a strach ze sebe odnést
ani nevíš jak mě to trápí, jenže teď už to nikdo nenapraví
neboj až to skončím, tak posledním přáním … už se nikdy nevrátím
poslední přání bude pro tebe jen, chci aby se ti splnil ten tvůj sen
Ty jsi růže bílá, seš moje krásná a vytoužená víla,
víla v bílém, celá celkově v plášti sněhobílém s dobrým cílem

Teď nastává ta chvíle okamžiku, zarazit do sebe ostrou dýku
zarazit ji do srdce, tam kde už nic nekvete
A tak dýku v sobě už mám , život cítím a proklínám
kde se bere najednou tolik krve, na poslední cestu s duší už jdeme
najednou teplo cítím, já už neustoupím
únava s koncem se už blíží, je mi z toho z blití
krev která s nože stříká, venku už se pomalu stmívá
další den už neprožiji, krev vyteče v brzké chvíli

Konec… zavírám pomalu oči, poslední nádech a ruku svojí v krvi smočím
ani nevíte jaká je to úleva, skonči to .. to je paráda
už nikomu ublížit nemůžu, rakev jde v průvodu
smrtka už ke mně jde, cítím jak blbě mi je
smlouvu krví jsem podepsal, a svoji duši jsem odevzdal
už to budu mít za sebou, myšlenky se mi honí jedna za druhou

Poslední tlukot srdce se už odbývá, brečí už pozdě, už ho nikdo nevnímá
tak nashledanou lásko moje, lásko miloval jsem tě .. chci aby si našla štěstí svoje …
pamatuj jaká koliv láska je krásná, obohatí nudný život , proto je tak vzácná.

Sbohem , nashledanou s prokletým člověkem či tvorem.
Autor HELSING, 11.03.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=o(

11.03.2007 00:38:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí