Zklamání

Zklamání

Anotace: Toto je pro jednoho kluka co mi moc ublížil....myslela jse si, že jsem našla co jsem se hledala a mezitím...

Srdce mě bolí, brečí,
že uvěřilo mým myšlenkám.
Něco ve mě žalem křičí,
srdce na milion kousků mám.

Tajně střádala jsem plány,
plány jak můj život bude krásný.
Teď jen na duši mám rány,
proč jen zdají se mi sny??

Sny o láscě co mému žití dají smysl,
sny co pomalu mě ničí.
Sny co temní mou mysl,
sny jež zavírají mi oči.

Teď jen ležím,
nic nevnímám.
Že prohrála jsem vím,
a ze snu rychle procitám.

Jsi někdo kdo totálně mě zničil,
kdo nechtěl udělat mi radost.
Kdo moje sebevědomí pryč odtlačil,
někdo koho už mám dost.

Jen jak to půjde, nechci tě vidět!!
Autor Luďka, 11.03.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zklamání, každý z nás ho zná, je to velmi bolestné, snad už je o něco lépe.

06.05.2007 20:03:00 | NikitaNikaT.

to bude zase ok uvidis zivot neni zadna hracka ale to uz sama vis

16.03.2007 21:30:00 | Ada

Teď jen ležím,
nic nevnímám.
Že prohrála jsem vím,
a ze snu rychle procitám.

tady Ti chybi jeden vers a v posledni sloce ne ti zbytecne ztraci rym...

11.03.2007 09:02:00 | Maxwell z Keldu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí