jenom sebe

jenom sebe

Anotace: Šíp nepřekoná dálku, když nenese ho touha.

kus střepu na dlani

z rozbitého zrcadla mého

světa zeleného stmívání

zavřu oči a neotevřu víc

dlaň svírám v pěst a čekám

na pouhé nic

 

nemám lásku pro nikoho

ani pro tě, jen na sebe

myslím a nic z toho

můj vlastní chlad mě zebe

a červené jsou ruce

čekám nebe

 

vidím přes mříže klece

jak stále ke mně natahuješ ruku

a něco nové klíčí v hloubi mého srdce

přece, přece

Autor Sisygambis, 03.12.2020
Přečteno 185x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak přece se tam něco rodí :-)

03.12.2020 17:08:46 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí