Mechová 5

Mechová 5

Anotace: Další volné pokračování, sám jsem zvědav jaké bude poslední číslo na konci ...

PoetiK – Mechová 5

To malý množství mechu zasypalo listí,
a na obzoru už je vidět západ,
a jak za nedlouho sám zjistím,
ze stolu byl svržen i můj nápad.
To malý množství mechu zasypalo listí,
jsem označován za blázna,
a jak za nedlouho sám zjistím,
nemohu Kuřátko pozvat na Jägra.



Venku teď fouká a celé dny mží,
ven už by ani psa nevyhnal,
žijeme ve světě útrap a lží,
a nikdo ještě s pravdou nevyhrál.
Za okny se koukej a v teple dobře žij,

Dokud si tě lovec nevybral,
Trochu se uvolni a měj se líp,
Vítěz může být i ten, který není Král. |


Hezky v tichosti a nedělej kravál,
poslouchej jak píše KOH-I-NOOR
Vidím, že jsi tu sama – nedělej drama,
nejde přeci o život.
Je jedno jak je  pojmenovaná,
Každá z Vás je  Boží tvor.
Je jedno jestli Jeff – Marie a nebo Jana,
jsem z Vás  vždy dost mimo.


To malý množství mechu zasypalo listí,
a na obzoru už je vidět západ,
a jak za nedlouho sám zjistím,
ze stolu byl svržen i můj nápad.
To malý množství mechu zasypalo listí,
jsem označován za blázna,
a jak za nedlouho sám zjistím,
nemohu Kuřátko pozvat na Jägra.

Autor Poetik, 04.12.2020
Přečteno 163x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí