Srdce pějí píseň lásky

Srdce pějí píseň lásky

V Tvých rukou třímáš mé srdce,
já v těch svých zase to Tvoje.
Přes zimu bijí, až pálí nás ruce,
jak zvony bijí oboje.

Jsme opiti krásou, jíž nikdo nevidí
Zahlédnem' čerta a anděla
Stojíme tam spolu - dva lidi
Srdce píseň lásky zapěla.

Čteme o studánce Skácela,
i ty vážné verše nám vesele znějí.
Studánka v básni krvácela
a naše srdce o kráse lásky pějí.

A stojíme tu víc než hodinu
V nádherném tom našem opojení
Čeříme prstíky hladinu
Od zbytku světa jsme odpojeni.

Autor Roser, 05.12.2020
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Bunney, ARNOKULT, Amiradi, Helen Zaurak, Donne, Emily Říhová, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpojeni od všední reality
Jsme tu my dva, jenom já a ty...
Prosté, milé, krásné ^^ (*ST).

06.12.2020 10:58:14 | Rozmarýna

Tak tak, Rozmarýnko (=

06.12.2020 11:29:36 | Roser

Ve dvou tiché souznění,
když dvě srdce stejně zapějí...
Hezké Rosere :)

06.12.2020 09:15:35 | Emily Říhová

Děkuji moc, Emily (=

06.12.2020 11:29:52 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí