Zapomnění

Zapomnění

Anotace: Kolik lidí touží zapomenout....

Má duše se roztoužila
a po lásce zatoužila.
Nevím jak ji to mám říci,
že mé štěstí je spící.

Moje duše po lásce touží,
a srdce pro ni přece slouží.
Na lásku je však potřeba,
aby lidé byli dva.

Duše se s tím nechce smířit,
a rozum už to nechce vířit.
Chtělo by na to zapomenout,
nikdy si nerozpomenout.

Srdce to však odmítá pochopit,
nechce už dál za svoji vinu platit.
Ze všech sil se snaží,
přesto mu on neustále schází.

Nechce na něho už nikdy víc myslet,
nechce o tom přemýšlet.
Přec ho k tomu něco nutí.
A pak… to kruté rozpomenutí.

Už mu to všechno odpustilo,
ale do ostnatých trnů se polapilo.
Nechce se dál trápiti,
snaží se s tím smířiti.

Nejde to však jen tak hned,
snad už na něho myslí naposled.
Na tváří cestička slaná se tvoří,
a opět se do vzpomínek noří.
Autor Yenny, 11.03.2007
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, zlomený a nanicovatý -__-, Holis, Azazen, Antionette
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je nádherná

04.12.2009 22:29:00 | Vlk v rouše

Zase povedené dílko, hezké.
Azazen

21.09.2008 00:14:00 | Azazen

Nechtěla bych na nekoho zapomínat, spíš se učim, jak si v sobě uchovat to, co mi dal a vyrovnat se s tím, co mi vzal...Nikdy neni dobrý zapomenout, vždyť přece zkušenosti, i když negativní, jsou užitečný. Můžeme si díky nim pak vážit toho, co máme...

23.04.2008 12:43:00 | Darkened.Skye.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí