Paprsek lásky

Paprsek lásky

Vysvitni už

jen vysvitni tence

už nechci tu zůstat

a poddat se sklence

tak vysvitni už

ty skrýváš se stále

já pořád tu čekám

už nemohu dále

jak dlouho mám čekat

než přijdeš ty ke mně?

chtěl bych tě cítit

a milovat jemně

ach lásko, řekni

proč nejsi tu pro mě

jsem vážně tak špatný?

snad nevidíš do mě?

už nezbývá nic

jako na smrt tu čekám

a přitom jsi láska

všeho života řeka

Autor Všezvěd Všudybud, 08.12.2020
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Hortenzie, mkinka, Emily Říhová, Guldrun, ARNOKULT, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věčné pochybnosti v nás,
než přijde láska,
vše zvládá se snáz,
když paprsek nás laská... :)
Krásné svátky, Všezvěde :)

23.12.2020 00:17:51 | Emily Říhová

LÁSKA je tu pro každého..však se dostaví jistě.;)

08.12.2020 12:25:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí