Ráno

Ráno

Anotace: Ten pocit, když jste vděčni za to, že se máte vedle koho probouzet :)

Ráno

 

Na parapetu sedím

a rozjímám,

mám zavřený oči.

 

Slunce vychází,

hrnek objímám,

a země se točí.

 

Když přichází ráno…

 

Obloha černá,

mění se v nebe.

Končí doba temna,

když mám tě vedle sebe.

 

Má milá dámo…

 

Lásko,

moje jediná.

Jsi ráno,

jako jarní květina.

 

Jsi květ sedmikrásky,

tak krásně bílá.

Hladil bych tvý vlasy,

až by ses probudila.

 

Za okny východ burácí,

a květ se rozevírá.

Kde se světlo neztrácí,

květ se nezavírá.

 

Má milá Anno…

 

Tak jako ranní rosa,

zdobí trávu,

kráčíš bytem bosa,

když ráno vaříš kávu.

 

Má krásná sedmikrásko…

 

Každým krokem tančíš,

ráda se usmíváš.

Málo kdy se mračíš,

štěstím oplýváš.

 

Když otevřeš oči.

 

Do tvých květů hledím,

když večer usínám

čím tě opět rozjasním,

mysl mou zabírám.

 

Rozkvetla si mi v srdci.

 

Má milá Anno..

Autor Johnny 96, 08.12.2020
Přečteno 168x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Guldrun, Blondý, Bunney, ccigg
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání...

23.12.2020 00:21:27 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí