Jedné osamělé noci

Jedné osamělé noci

Lásko ?
 Slyšíš mě ?
  Doufám, že ano .
   Poprosil jsme totiž tmu,
    dnešní noci,
     Aby slová má
      odnesla přímo k Tobě.
 
Šeptám.
 Chtěl bych Ti pošeptat.
  Říci Ti.
   Dokázat –
    jak moc úžasná jsi.
     Co všechno pro mě znamenáš.
 
Chtěl bych Ti ukázat můj cit
 touhu, lásku,
  kterou cítím k Tobě.
   Vymalovat jim stěny.
    Vtěsnat ho do krásných slov.
 
Obklopit Tě vším
 – krásným –
  co si zasloužíš,
   a co chtěl bych ti darovat.
 
Jen pro jediný krásný úsměv
 na Tvých sladkých rtech.
  Přál bych si ho teď vidět,
   smět ho cítit.
 
Ať už si teď kdekoli.
 Ať děláš-li teď cokoli.
  Pokud si to zrovna čteš,
   dostaň ten úsměv ke mě,
    a rozjasni mi tím i nejvíce
     pochmýrný den.
Autor Bunney, 10.12.2020
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Pittoresque, mkinka, Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se rádo čte i několikrát.

15.08.2021 12:07:04 | mkinka

Velmi pěkné, plné citu! Jen tak dál...

15.07.2021 05:20:41 | Pittoresque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí