O slzách

O slzách

Anotace: ...z dnešního dne...

Bolest, ta vpíjela se lehce do papíru.
Kaňky ze slz si na schovávanou s ní hrály,
a všechny částečky prachu ve vesmíru,
chtěly by zastavit ty sebevrahy,
když zas na okrajích víček stály.

Láska, ta je v slanou potopu proměnila.
Ve dvou stružkách valí se dolů z tváří.
Dívčí dlaň neměla sílu, aby jim zabránila,
v podivných hrách s bolestí,
tam pod rukama na diáři.

A malíři pocitů jen vykreslují nové vrásky,
a slunce nad hlavou trochu naděje ji dává,
že ze slz vyplakaných z lásky
a jeho teplých paprsků
se duha v srdcích stává.
Autor Severka, 11.03.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

je to velmi dobré celkem až neskutečné na to že ti je sedmnáct let...

15.03.2007 12:34:00 | richey

je to krásný,vážně se ti to mocinky povedlo,taky bych chtěla umět takle psát :(

11.03.2007 19:17:00 | Jamesow

Nejde jinak než za sto...je mocinky pěkná.

11.03.2007 15:49:00 | afig

Neplač, my jim to s Efčou natřem... Je to krásně napsaný.

11.03.2007 15:40:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí