Seni Seviyorum

Seni Seviyorum

Anotace: ... .. vzdálená

Tyrkysová mizí z hvězd
a ty chceš snést
rosy z cest
v Seni Seviyorum?

Seni Seviyorum nech
znít ze strun
znít skrze déšť

Byl život zrozen v moři
básnířko vzdálená?

Poutníku bez jména
za vlnou čekáš bouři
já Měsíc srpím včerejškům

My neplujeme
spolu právě teď
v Seni Seviyorum?

Seni Seviyorum
tichým domovům
vystínuje vzpomínkový květ
když utápí tvé oči

Slunce boží dítě
na dně srdce skryté
růží ukotví tě

Zpívala že má strach
a já nocí ranil
když míjena je láska
k čemu oceány?

Tříštíte se sami
křiklavě vážní
v Seni Seviyorum?

Seni Seviyorum
nechal jsem znít ze strun
znít skrze déšť
Autor J's .., 19.12.2020
Přečteno 237x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, jenommarie, enigman, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato je moc moc pěkná a ukládám si jí **;)

19.12.2020 20:31:53 | jenommarie

bez lásky jsou i oceány k ničemu...

19.12.2020 18:59:10 | enigman

Moc dobré.

19.12.2020 17:50:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí