Chci žít

Chci žít

Anotace: ..

Toužím se toulat ranní rosou
zapomenout na svět
a jen tak si žít.
Toužím se jen líbat,dotýkat se,hladit
a jak je to možné nejblíže ti být.
Probouzet se u tvých rtů
a slýchat krásná slova.
Slyšet tlukot tvého srdce,
cítit tebe zas a znova.
Tožím být jen s tebou
a ne jenom snít!
Autor Zlatičko, 11.03.2007
Přečteno 598x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí