Filip.

Filip.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Pro Arnokulta a děkuji za krásné téma.

Filipe!
Lásko ze školní lavice!
Po letech slova hřejí
a skoro se smějí.

Ani jsme si tenkrát pusu nedali.
Skončilo to na dětském žvatlání.

Já už za ty léta zapomněla
i Tvé příjmení.

Jen v ruce malý dárek
na připnutí.
Tenkrát dojetí.

Proč já?

Smála jsem se
a těšila na jedničky.
Dítě, co má rádo poučky.

A z učebnice čte, co tam není.
Žasne v okamžení.

I v seně hledá jmění.
Trochu citu, přiblížení.
Slov rozptýlení.
Autor mkinka, 27.12.2020
Přečteno 162x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Dejvis, Rozmarýna, Frr, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objetích

28.12.2020 18:00:38 | Dejvis

Také objímám.

28.12.2020 18:32:09 | mkinka

Já děkuji - za mnohé dřívější inspirace.

27.12.2020 15:40:38 | ARNOKULT

Nápodobně. Můj učiteli krásné poezie.

27.12.2020 19:45:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí