Rychle a pomalu

Rychle a pomalu

Anotace: A dál? Dál už nic

Rychle a pomalu
Musím se dojít poradit o dobách, rytmu, intenzitě barvě.
Poradní sbor v mé palici.
Tluče na kovadlinu.
Přidávají se další neméně zvuční.
Hraj, jen hraj dál a dál.
Přeji si
.
Ať tohle neskončí.
Výběr z nejlepších hroznů.
Pozdního sběru.
Temnotu protíná světlo plápolajícího krbu.
Vášeň v notové osnově.
Prsty na piánu se jen míhají.
Náročné skladby plné fantazie.
Umu, techniky, brilantnosti provedení.
Píle vykoupená genialitou autora.
Sedím tu s otevřenou pusou a to vše jako Salieri,mohu jen tiše obdivovat a závidět
Což taky činím.
Radost dodávající sílu.
Chuť žít.
Milovat se.
......................a dál?
Dál už nic.
Autor umělec2, 01.01.2021
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Iva Husárková, Guldrun, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí se jen umně vynořit! Alespoň poblíž Toho.

01.01.2021 13:13:10 | šerý

Ďěkuji za zastavení.

03.01.2021 07:59:01 | umělec2

Mít talent co měl Paganini .... Tak snad ukrojit si třeba chleba, když nám pánbůh nenadělil :-)

01.01.2021 12:27:49 | kašpar

Děkuji za zastavení i hodnocení

03.01.2021 08:00:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí