Zdeničko

Zdeničko

Anotace: Zůstaň, zamysli se.

Moje milá Zdeničko,
tvůj úsměv svítí daleko,
a když někdy zazpíváš,
to jsou chvíle,
kdy nás máš.

Vzpomeň,
jak si vždycky říkala,
co bylo včera,
je dávná neznámá.
Dneska ti to přijde jako sen,
tvé srdce hoří pohledem.

Běžíš,
často nevíš kam,
vyhýbáš se překážkám.
Nyní už mi můžeš říct,
nechtěla bych už vůbec nic.
Autor Hantec, 02.01.2021
Přečteno 170x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí