Srdce na dlani

Srdce na dlani

Anotace: Vyznání

Sbírka: Konečný výběr

Dávám ti srdce lásko, na dlani
ach jaké bude další svítání

Dávám ti srdce lásko, na dlani
to není lest, jen hledání
a láska smutek zahání

To srdce tady, na dlani
co krevní oběh pohání
nabízím jen tak bez ptaní

To srdce tady na dlani
tluče jak smutný zpívání
co hrůzu v duši nahání

A kdyby přinesla´s mi někdy svoje srdce na dlani,
uslyším skřivánčí zpívání
vezmu tvou hlavu do dlaní
a naše bude svítání

A kdyby nedala´s mi nikdy svoje srdce na dlani
poběžím k soudu, k jednání
a zakřičím tam bez ptaní
že miluju tě a s tebou naše svítání.
Autor Lenique, 11.03.2007
Přečteno 1079x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

díky :-)

16.03.2007 11:57:00 | Lenique

No...upa se mi zatajil dech jak jsem to četla.Je to strašně moc moc moc hezká básnička!Fakty se mi líbí...

13.03.2007 00:49:00 | Manndarinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí