pocit

pocit

Jen si to představ..
my dva, sami,
plujeme životem, který nikdy nekončí.
Nekonečno času,
navždy. Pro nás.

Nevím, kdo jsi,
neznám tvůj příběh,
a tak ber toto jako zavolání o pomoc.
Já vím, že má volání slyšíš,
protože já ty tvé vnímám
celou svou duší.
Ať už jsi kdekoliv,
vím, že čekáš
na mě.

Není to teď pro tebe lehké,
jsi v momentu, ze kterého nevíš,
jak ven.
Ale já tě cítím, silně.
A chci, abys věděl,
že tě budu hledat dál.

Neztrácej naději, my se potkáme.
A až nastane ten správný čas,
tak budeme jen my dva
plout životem
a nic nám nebude stát v cestě.

Necháme vše za sebou a uvidíš,
jak se nám uleví.
Čas je naší největší překážkou,
ale my ho porazíme. Jednou provždy.

Pomoz mi tě najít. Dej mi nápovědu.
Já tě cítím, ale nevím, kde začít hledat.
Nebo na to mám přijít sám?
Jsi už ve hledání dál?
Čekáš na mě, až udělám já svůj první krok?
Nebo jsi ještě nezačal..
Autor aiden, 09.01.2021
Přečteno 180x
Tipy 3
Poslední tipující: Guldrun, Z nitra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdivujem, že to dokážeš takto vnímať, a stále žiť nádej.:)

11.01.2021 11:29:38 | Guldrun

Tato báseň je pro mě velice silná. Přijde mi jako telepatická zpráva od mého přítele, se kterým jsme dlouho odloučení. Po jejím přečtení se u mně na chvíli zastavil čas. Aidne jsi velice intuitivní bytost a tvoje sdělení určitě osloví víc lidí :o)

10.01.2021 01:21:05 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí