Střípky touhy

Střípky touhy

Anotace: Srdce na dlani a oči otevřené, vnímám ranní vstávání i večerní dech země.....

..cítím tvé nálady a toužím tě obejmout,
ale jak na dálku a bez těsných pout

modrá zbarvila úsvit v temné bouři,
na obzoru letí hejno hus,
v chladném jarním ránu pár komínů kouří,
chtěl bys začít znovu, no tak to už zkus....

díváš se očima jako noční obloha
a na dně tvojí duše,
čtu si, co chceš uschovat,
lásko, nemusíš mne zkoušet ........................

tyto dny a minuty patří jenom nám
a jak život posune svůj zběsilý běh,
ztratíme se - budu sama, budeš sám,
vezmu si jen kousek něhy, ostatní si nech

ze střípků vzpomínek už skládám mozaiku,
mnoho krás nemá svoje místo,
zahřívám je v dlaních ale neuchráním,
ony ztratí barvy i ty nanečisto...

osud vepsaný v tato slova se prostě nedá změnit,
a nehledej v nich řád,
vdechla jsem jim laskavost
a doufala,
že budeš mě mít rád....

...
Autor Verena, 11.03.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí