láska z bodu A do bodu X

láska z bodu A do bodu X

Anotace: ...

Láska zabijí,
láska morduje,
láska dává smrtící polibek,
a podává kosu,
láska zakrývá oči,
a ty nevidíš nic jak leží běží,
jednáš zaslepeně,
a pak se divíš, když oči otevřeš,
láska chodí okolo,
a dělá, že tu není, když ji potřebuješ,
a jakmile nad ní mávneš rukou,
zaťuká na tvé srdce,
láska tě ovládá,
láska je tvé druhé já,
parazituje,
a nechce ven,

láska leží ve tvém srdci,
a hřeje tě na něm,
dopřává ti štěstí,
a křídla,
a ty můžeš letět,
daleko, jak jen chceš,
a poznat toho pravého,
který pro Tebe jen žije,
a prahne po Tobě...

láska není tak zlá,
a proč vidět černě svět,
když můžeš nasadit si růžové brýle,
a hledět jenom na mě,
a usmívat se,
smát se,
a objímat mě,
líbat mě,
a já tebe též,
láska je krásná,
nejkrásnější parazit,
přenášející nemoc,
kterou je nakažen celý svět,
miluji lásku,
pokud jsem v ní s tebou,
a jsem rád,
že léku není...

...a tak žili spolu nakaženi láskou až do smrti...
Autor Muta cum liquida, 11.03.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí