Chuť na hry

Chuť na hry

Anotace: asi netřeba popisku, nechci si vypsat propisku :)



PoetiK - Chuť na hry 

Někdy nevím, odkud přišla -  a čí jsi,
nepoznávám tvoje nálady,
Jednou mílius, jindy Bestie jak Grizzly,
vždycky se chytím do Tvý návnady.
Když nevím jméno, označím jí čísly,
šiju na sebe nástrahy,
Jednou až odejdeš  budeš mi missed,
protože už nevěřím na návraty.


Nepřijatý hovor, pak mi od Tebe dorazí  Message,
už jednou říkal, že nemám čas,
Píši Ti to pokaždý, tak na mě laskavě nesyč,
děláš to dokola zas a zas,
Nepřijatý hovor, pak mi od Tebe dorazí Message,
už jednou psal, nechám to na jindy,
Píšu Ti to pokaždý, tak na mě laskavě nesyč,
dnes nejsem zvědavej na tvoje pindy.



Hodím si režim do OFFu, teď se mi nedopíše,
aspoň budu mít na chvíli klid,
Je výhrou v Jackpotu, nepošlu jí do píče,
někdy chci s někým sdílet svůj prázdnej byt.
Po čase konečně volnej den mám chuť jí napsat,
Posílám zprávu „Zlato, Nemáš chuť na hry“,
Karma za to, že jsem na ní byl jako na psa,
pošle mi fotku borce u ní v bytě - a je nahý…





Doma řvu, jako když ztratí hračku dítě,
Snažím se zapomenout, aby všechny rány zmizly,
Vyhazuji papír, jako když dožeru BigMac,
prosím už to víckrát nechci žvýkat, tak z očí zmiz mi,
Nechci, ale budu muset ukončit příběh,
Jednorázová investice není víc než celoživotní Business,
Pro jednu jedinou vymažu čísla na zbytek,
Na každým kroku ochranou jsou mi strážci ze sektoru Disney.

Autor Poetik, 17.01.2021
Přečteno 150x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, šerý, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí