Pohled

Pohled

Sbírka: Víla

Vždycky jsem z Tebe oněměl,
miloval jsem Tě víc, než jsem směl,
miloval a vůbec to nezvládal,
stačil jen pohled, abych se propadal.

Stačila chvíle a byl jsem ztracený,
svět v Tvých očích byl tak nádherný,
já ten pohled nezvládal,
tak strašně jsem Tě miloval.

Byl to jediný vlídný pohled,
jediný co se mi nesmál,
jediný hřejivý co nebyl jak led
co mě zahřál.

Autor přema, 19.01.2021
Přečteno 210x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Z nitra, Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasně, stručně, výstižně - ale hlavně je to srdce :o)

20.01.2021 00:41:34 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí