Jen kamarád

Jen kamarád

Anotace: Bohužel hlubší význam, v některých pasážích, by v tom našla jen ona, která to nejspíš nikdy číst nebude, ale třeba mě přesvědčíte, že na báseň se dívka sbalit dá.

Zní to možná šíleně,
ale znám tě pouze povrchně.
Chtěl bych tě poznat stále více,
probrat s tebou slov tisíce.

Zjistit tvá tajná přání
a poznat tvé pravé chování.
Objevit tvé skryté slabiny
a dostat se do tvé bubliny.

Dívku jako ty jsem hledal,
srdce jsem však neoslnil.
Na těžkou cestu jsem se vydal
kde jsem se však nepoučil.

Tvé srdce stále získat chci,
ať to stojí co to stojí
třeba nás osud jednou spojí
ale teď mi není pomoci.

Možná když poznám tu pravou Báru,
nebudu chtít s ní jít do páru,
nebo se zamiluji ještě více
a nedám ti jen náušnice.
Vyřežu ti krásné srdce,
na to tě už sbalím přece?
Autor Adam1, 21.01.2021
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Z nitra, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to upřímné a od srdce.
Možná nebyla ta pravá.

22.01.2021 00:22:03 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí