Bez tebe, s tebou

Bez tebe, s tebou

Anotace: Inspirované písničkou Sad song...

Chlapec:
Bez tebe nemůžu být,
nejde to, nemůžu dál jít.
Bez tebe jsem ztracený.
Svět je tak zvrácený...

Bez tebe to nejde.
Kdo jsem? Co na tom sejde...
Bez tebe nechci žít,
mohl bych jen dýchat a snít.

Dívka:
S tebou jsem k cíli blíž.
Jen ty všechno o mně víš.
S tebou nejsem nikdy sama.
Předtím mě doprovázela tma...

S tebou můžu jít dál.
Oči mi zářily, když ses smál.
S tebou je svět krásný.
Tvé srdce to mé vlastní...

Chlapec:
Bez tebe jsem příběh nedopsaný,
strach je vítězem toho klání.
Bez tebe jsem černá labuť,
osamocená, tak tu se mnou buď!

Bez tebe jsem verš bez rýmu,
nehezky mám to tak za vinu...
Bez tebe jsem noc bez dne.
Život tak slábne a bledne...

Dívka:
S tebou jsem vlaštovka volná,
života plná, šťastná a svobodná.
S tebou jsem svěží potůček,
silný a krásný domeček...

S tebou jsem jasná hvězda,
motivující sen, co se ti zdá.
S tebou jsem svit Měsíce,
co ukazuje cestu, když tmy je více...
Autor Iliean06, 22.01.2021
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné..Já a TY..v souznění
..jeden bez druhého..není nic.**

23.01.2021 17:54:33 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí