Láska je válka (uvnitř nás)

Láska je válka (uvnitř nás)

Anotace: V lásce vyhrává ten kdo miluje nejméně ( A trpí ten kdo miluje příliš ) Pokud milujete někoho příliš dlouho ale ta dívka žena neopětuje vaše city a přesto ji milujete protože si stále říkáte že snad jednou to bude oboustranné ale někdy jen citově vyhoříte

Život je nekonečná pouť 

Plná nesplněných přání

Mnoha rozbitých pout

Která člověk neuchrání

 

Dívám se do dálky

Vstříc novému zítřku

Uvnitř studené války

Ve srdci čajovou lžičku

 

Budoucnost zahalena mlhou

Vratký most minulosti

Nesvázaní přes něj mohou

Protože hledí k budoucnosti

 

Díváme se pravdě do tváře

A přesto snažíme si lhát

Vlastní štěstí dáváme na oltáře

Těm kteří dokáží jen brát

 

Plout za bouře na vlnách

Na rozbouřeném moři

Uvnitř srdce sílí strach

A plamen sotva hoří

 

Hořet pro ty které nemůžeme mít

Lačnit po citech a po štěstí

Někdy nezbývá nic než snít

Pocit nekonečné bolesti

 

Plamen vyhořel , zůstal jen mráz

Pocity prázdnoty 

(Někdy je lepší shořet ne vyhořet)

 

Dědek(Fallen_30_CZ)

Autor Dědek, 23.01.2021
Přečteno 154x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí