Láska

Láska

Anotace: Láska je krásná...

Láska je krásná,
prožít ji smět,
láska je v lidech
a z lásky je svět.
Láska je žena,
co světem chodí,
láska je v moři
a k tobě se brodí.

Když však jde městem,
ozáří lidi,
každý je šťastný,
každý ji cítí.
Nenech ji projít,
čekej ji stále,
až přijde čas,
předáš ji dále.
Láska je krásná,
tvoří ji lidi,
ten, kdo je z lásky,
stále ji vidí.
Autor BP, 12.03.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí