Špatný zájem

Špatný zájem

Proč tě někdo zaujme?
Nevíš, neumíš to brát obstojně.
Přijde člověk, osoba,je to dobré pro oba?
Není je to břímě,které v jedné duši dříme

Bolí jí to, trápí rmoutií
Na srdci a duši velcí žrouti

Netrápí však slůvko NE
Jen co ve vzduchu zůstane
V danou chvíli bylo velké Ano
Však s rozedněním rozpuštěno

Kdyby se nic nestalo, bylo by to krásné
Zavřené oči, průchod fantazie jen
Vzbudit se v náladě opojné, slastné
Teď je ráno, byl to příjemný sen

Sen to nebyl, Já to vím
Pro tebe však pouhý stín
Hned jak to skončilo
Jako by se nic nestalo

Já tě zklamu, Já to znám
Cos mi řekla v hlavě uchovám
Nebylo to z hlavy opilé, to vím
Bezprostřední lež znám, pravdu pochopím
Autor Barča, 24.01.2021
Přečteno 146x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí