Období smutku

Období smutku

Anotace: Po včerejším Období lásky přišlo nečekané Období smutku

Ještě než vše začalo,
skončit to stačilo.
I přes to ti pomohu,
až seberu odvahu.

Čas to byl krátký,
ale i tak krásný.
Za vše ti moc děkuju,
pro tebe tu vždy budu.

Byla jsi inspirací,
většiny mých básní.
Ale ani ony nestačily,
k dosažení tvojí krásy.
Autor m4jkl, 24.01.2021
Přečteno 120x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí