Padá hvězda

Padá hvězda

Nejsou mapy našich cest,
pevně dané mantinely.
Nechávám se jen tak vést,
dveřmi co jsme otevřeli.

Po koberci oblohy,
mezi sny a mráčky.
Narazil jsem na bohy,
a zpívající ptáčky.

Našel jsem si tebe lásko,
jsi dnes jako včera,
to co zemí tolik třáslo,
když spojila se naše těla.

Budu ztracen v tvojí mlze,
lapen sítí retů tvých.
Rozpustím se ve tvé slze,
jež porodil tvůj něžný smích.

Prsty román na tvá záda,
nepřestanu nikdy psát.
Někdy zázrak z nebe padá,
a lásku nám může dát.
Autor petrzal, 25.01.2021
Přečteno 176x
Tipy 12
Poslední tipující: Majda, Emily Říhová, Guldrun, Vivien, šerý, Psavec, mkinka, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a lásky žár trvá*

25.01.2021 22:45:16 | šerý

Někdy se to tak povede

27.01.2021 11:14:42 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí