Vzor chlapa

Vzor chlapa

Vzor chlapa? Kterého mám mít?
Je jasně můj děda Vladimír.

Chlap jak má být, vysoký a hezký
Přesně jako letec anglický
Krásný vzhledem, charakterem
Nesahámemu mu po kolen.

Eva byla jeho paní, byli si oddaní
Však nebylo dáno a Eva šla k Pánu

Ustál to jako chlap, byť moc mu chybí
Doufám ví, že na jeho vzoru rodina stojí

Je otec, děda, praděda o kterého by stála každá rodina!

Babička tu sice není, ale děkuji Vám
za krásné dospívání.
S Vámi jsem si čas užila, byť jste
byli občas přísný
Bylo to k něčemu, myslím na Vás v pokoře a přízni.

Babička mi chybí dnem i nocí
Byť je to dlouhá doba od odchodu
Proto Dědo! Vzchop se ty tu s námi
budeš ještě dlouhou dobu.

Kapačku ti dali, nezlobí už žlučník
ráno ti už bude lépe
Za tři dny tě domů pustí, bohudík
Myslivce si spolu dáme
Autor Barča, 26.01.2021
Přečteno 144x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, OpilyJohn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. Líbí se mi, jak máš ráda svého dědu.

12.04.2021 21:21:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí